10.02.2023

Båtplatserna kommer till försäljning idag 10.2 kl. 09.00

Andra teckningsronden i Ingå Marinas aktieemission inleds idag kl. 09.00. Ingå bycentrum erbjuder båtägare all behövlig service: affärer, bränsleförsäljning samt septik- och båtservicetjänster. Vågbrytarbryggor skyddar hamnen från de värsta stormvindarna. 

Båtplatserna som säljs i den andra teckningsronden är lämpliga även för större båtar, såsom långfärds- och segelbåtar. För långfärdsbåtfarare är Ingå ett naturligt hemmahamnsval tack vare sitt läge nära huvudstadsregionen och med fungerande offentliga förbindelser ända fram. De nya, lediga båtplatserna har bredden 3, 3,2, 3,5, 4 och 4,5 meter.

Teckna båtplatsaktie digitalt

Båtplatserna säljs digitalt på webbadressen https://osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina/sv

I teckningssystemet finns närmare information om aktieemissionen samt teckningsinstruktioner. Gå till https://osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina/sv, bekanta dig med emissionsinformationen och teckningsinstruktionerna. Fortsätt till teckningssidan, och välj en ledig båtplats i den interaktiva båtplatskartan. Fyll i de obligatoriska uppgifterna och gör teckningsförbindelsen enligt instruktionerna. Fakturan skickas till den epost du anger i teckningssystemet.

Aktietecknaren kan köpa en båtplats åt gången. Samma person kan köpa högst fem båtplatser.

Köp båtplats här: https://osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina/sv