10.02.2023

Venepaikat tulevat myyntiin tänään 10.2. klo 09.00

Ingå Marinan osakeannin toinen merkintäkierros alkaa 10.2. klo 9.00. Inkoon kyläkeskus tarjoaa veneilijöille kaikki tarvittavat palvelut: kaupat, polttoaineenjakelu sekä septi- ja venehuoltopalvelut. Aallonmurtajalaiturit suojaavat satamaa pahimmilta myrskytuulilta.

Toisessa annissa myytävät paikat ovat kooltaan sopivia myös suurille veneille, kuten matka- ja purjeveneille. Matkaveneilijöille Inkoo on luonteva valinta kotisatamaksi hyvän sijaintinsa vuoksi, lähellä pääkaupunkiseutua ja toimivien julkisten yhteyksien päässä. Vapaat, uudet venepaikat ovat 3, 3,2, 3,5, 4 ja 4,5 metriä leveät.

Merkitse venepaikkaosake digitaalisesti

Venepaikat myydään digitaalisesti osoitteessa https://osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina/

Merkintäjärjestelmässä on tarkemmat tiedot osakeannista sekä merkintäohjeet. Mene https://osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina/, tutustu annin tietoihin ja merkintäohjeisiin. Siirry merkintäsivulle, jossa valitset halumasi, vapaan venepaikan interaktiiviselta venepaikkakartalta. Täytä pakolliset tiedot ja tee merkintäsitoumus ohjeiden mukaan. Lasku lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. (Huomaa; käytä mieluimmin yksityistä osoitetta koska on riski, että suurien yritysten/liikelaitosten suojaukset ohjaavat laskun roskapostikansioon.)

Merkitsijät voivat ostaa yhden paikan kerralla. Sama henkilö voi ostaa enintään viisi venepaikkaa.

Osta venepaikka täältä: https://osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina/