18.03.2024

Många båtplatskategorier är slutsålda

Ingå Marina deltog i båtmässan i slutet av februari på Ingå kommuns välbesökta mässavdelning. Båtplatsförsäljningen väckte stort intresse och ett antal platser såldes på mässan. Flera av båtplatskategorierna är slutsålda och i vissa kategorier finns det endast en handfull båtplatser kvar till försäljning.

Största delen av de platser som återstår är båtplatser med en bomlängd på 8 meter och bredden 3 meter och 3,2 meter, som lämpar sig för mindre båtar. Utöver dessa finns några tiotal 3,5 meter breda platser lediga vid den stadiga vågbrytarbryggan. Även några 4,5 meters platser är ännu lediga. Båtplatserna är aktieplatser och aktieemissionen pågår till 30.4.2024.

BreddPrisAntalBom
3 m.6 960 euro30 st.Båtbom
3,2 m.8 832 euro14 st.Gångbom
3,5 m.9 660 euro27 st.Gångbom

Båtplatserna ligger skyddat tack vare vågdämpare och förtöjningen är trygg i o m att alla båtplatser har bommar.

Arbetet med att bygga ut och förnya Ingå Marina börjar komma i gång igen efter vintern. Brygginstallationerna startar upp igen när isarna går.

Behöver du båtplats?

Kontakta hamnkaptenen info@ingamarina.fi  så kan han rekommendera en lämplig båtplats för dina behov i Ingå Marina eller bekanta dig med informationen om båtplatsförsäljningen på vår Köp båtplats-webbsida.