18.03.2024

Useat venepaikkatyypit ovat nyt loppuunmyytyjä

Ingå Marina osallistui veneilymessuille helmikuun lopussa Inkoon kunnan messuosastolla. Venepaikat herättivät kiinnostusta, ja venepaikkakauppa kävikin hyvin. Useat venepaikkatyypit ovat nyt loppuunmyytyjä, ja joissain kategorioissa on jäljellä vain muutamia paikkoja myytäväksi.

Suurin osa jäljellä olevista venepaikoista on 8-metriset aisat ja ovat leveydeltään 3 tai 3,2 metriä, eli ne soveltuvat pienemmille veneille. Näiden lisäksi on vielä muutamia 3,5 metrin -paikkoja vapaana tukevalla aallonmurtajalaiturilla. Myös muutamia 4,5 metrin paikkoja on vielä vapaana. Venepaikat ovat osakaspaikkoja, ja niiden osakeanti jatkuu 30.4.2024 saakka.

LeveysHintaMääräAisa
3 m.6 960 euro30 kplVeneaisa
3,2 m.8 832 euro14 kplKävelyaisa
3,5 m.9 660 euro27 kplKävelyaisa

Venepaikat ovat suojaisat ja sataman edustalla on pitkät aallonmurtajat. Kiitos aisojen veneiden kiinnittäminen on turvallista. Ingå Marinan laajentamis- ja uudistamistyötkäynnistyvät jälleen talven jälkeen ja laitureiden asennustyöt jatkuvat jäiden lähdettyä.

Tarvitsetko venepaikan?

Ota yhteyttä satamakapteeniin info@ingamarina.fi  Hän voi suositella sinulle sopivaa venepaikkaa Ingå Marinassa. Voit tutustua myytäviin venepaikkoihin myös osoitteessa ostavenepaikka.fi.