Ingå Marina – en trygg, välutrustad hamn perfekt för småbåtar

Funderar du på var du ska hålla båten i sommar? Ingå Marina säljer som bäst bort de sista båtplatserna i den förnyade hamnen. Ingå Marina ligger i Ingå centrum, med nära till både båtservice, matbutiker och annan service. I närheten finns även gratis långtidsparkering och restauranger.

Ingå Marina utvidgas till 826 båtplatser till sommarsäsongen 2024. Hamnen erbjuder båtplatser i olika storleksklasser. Många båtplatskategorier är slutsålda, men följande båtplatser finns kvar till försäljning:

BreddPris AntalBom, 8 m.
3 m.6 960 euro30 st.Båtbom
3,2 m.8 832 euro14 st.Gångbom
3,5 m.  9 660 euro27 st.Gångbom

Även en handfull 4,5 meter breda båtplatser finns kvar till försäljning. Båtplatserna är aktieplatser och aktieemissionen pågår till 30.4.2024.

Hamnen har ett skyddat läge och under hösten 2023 installerades vågdämparbryggor utanför hamnområdet. Angöringen är enkel tack vare att alla platser har båtbommar.

Ingå ligger mitt emellan Helsingfors och Hangö, cirka 45 minuters bilresa från huvudstadsregionen. Arbetet med att förnya och utvidga småbåtshamnen Ingå Marina inleddes år 2022 och hamnen färdigställs till sommarsäsongen 2024.

Bekanta dig med informationen om båtplatsförsäljningen på vår Köp båtplats-webbsida. Du kan även kontakta hamnkaptenen på info@ingamarina.fi om du har frågor.