Ingå Marina

Inkoon kirkonkylän pienvenesatama Ingå Marina on tunnelmallinen kaunis satama, joka tarjoaa kaikki palvelut miehistön ja veneilyn tarpeisiin. Satama sijaitsee keskellä kylää, kaikki palvelut ovat lähellä ja tunnelma on lämminhenkinen.

Inkoo sijaitsee Helsingin ja Hangon puolivälissä, noin 2 merimaila rannikkoväylältä pohjoiseen. Idästä ja lännestä kulkevan väylän syvyys on 2,4 metriä.

Satamassa on yhteensä noin 830 venepaikkaa, josta osa ovat vuokrapaikkoja ja osa osakepaikkoja. Vieraspaikkoja on noin 80. Vierassatama sijaitsee aivan Inkoonjoen suulla. Satamapalvelu vastaanottaa sinut ja osoittaa sopivan paikan.

Tutustu satamaan

Viimeisimmät uutiset

 • Inkoonrannan M-laituri voidaan ottaa käyttöön 

  Satama-alueen itäisellä puolella sijaitseva Inkoonrannan M-laituri voidaan ottaa käyttöön.  Venepaikkojen numerot on merkattu tussilla, ja numerokyltit asennetaan myöhemmin keväällä. Sähkö ja vesi eivät ole vielä asennettu, mutta ne kytketään vielä kevään aikana.   N-laiturista puuttuu vielä muutama puomi. Ilmoitamme erikseen, milloin N-laituriin saa kiinnittyä. 

  Lue lisää

 • F- ja G-laiturit voidaan ottaa käyttöön torstai aamulla

  Pian valmistuu kaksi laituria lisää. Torstaina (16. toukokuuta) F- ja G-laiturit valmistuvat ja niitä voi ottaa käyttöön samana päivänä. Joistain venepaikoista F- ja G-laitureilla voi vielä puuttua aisoja, ja tässä tapauksessa voi olla yhteydessä satamakapteeniin, niin hän hoitaa väliaikaisen paikan.   Venepaikat on merkattu tussilla, ja numerokyltit asennetaan myöhemmin keväällä. Sähkö ja vesi ei ole vielä…

  Lue lisää

 • B-, C-, D- ja E-laiturit otetaan perjantaina käyttöön

  Laituriprojekti alkaa nyt olla sellaisessa vaiheessa, että osa laitureista Inkoonjoen länsipuolella voidaan pian ottaa käyttöön. Kävely- ja veneaisojen asennus B-, C-, D- ja E-laitureilla valmistuu perjantaina 10.5, eli nämä venepaikat voidaan ottaa käyttöön tänään.   Venepaikat on merkattu tussilla, ja numerokyltit asennetaan myöhemmin keväällä. Myös sähkö ja vesi asennetaan ja kytketään hieman myöhemmin keväällä.

  Lue lisää

Osta venepaikka

Oletko venepaikka vailla? Ingå Marinan laajennus valmistuu kesäksi 2024. Uudistuneessa satamassa on noin 830 venepaikkaa, josta 526 ovat osakepaikkoja. Osakeanti päättyy 30.4.2024.

Vierassatama

Inkoon vierasvenesatamassa on 80 paikkaa. Suurin osa paikoista on Inkoon joen suulla, muutama paikka on ravintolan edessä.

Venekerhot

Inkoossa toimii kaksi venekerhoa, Ingå Båtklubb ja Barösunds Segelklubb. Lisätietoa venekerhoista löytyy täältä.

Talvisäilytys

Inkoossa on paljon veneiden talvisäilytyksen vaihtoehtoja. Lue lisää.