Ingå Marina

Inkoon kirkonkylän pienvenesatama Ingå Marina on tunnelmallinen kaunis satama, joka tarjoaa kaikki palvelut miehistön ja veneilyn tarpeisiin. Satama sijaitsee keskellä kylää, kaikki palvelut ovat lähellä ja tunnelma on lämminhenkinen.

Inkoo sijaitsee Helsingin ja Hangon puolivälissä, noin 2 merimaila rannikkoväylältä pohjoiseen. Idästä ja lännestä kulkevan väylän syvyys on 2,4 metriä.

Satamassa on yhteensä noin 830 venepaikkaa, josta osa ovat vuokrapaikkoja ja osa osakepaikkoja. Vieraspaikkoja on noin 80. Vierassatama sijaitsee aivan Inkoonjoen suulla. Satamapalvelu vastaanottaa sinut ja osoittaa sopivan paikan.

Tutustu satamaan

Viimeisimmät uutiset

 • Useat venepaikkatyypit ovat nyt loppuunmyytyjä

  Ingå Marina osallistui veneilymessuille helmikuun lopussa Inkoon kunnan messuosastolla. Venepaikat herättivät kiinnostusta, ja venepaikkakauppa kävikin hyvin. Useat venepaikkatyypit ovat nyt loppuunmyytyjä, ja joissain kategorioissa on jäljellä vain muutamia paikkoja myytäväksi. Suurin osa jäljellä olevista venepaikoista on 8-metriset aisat ja ovat leveydeltään 3 tai 3,2 metriä, eli ne soveltuvat pienemmille veneille. Näiden lisäksi on vielä muutamia…

  Lue lisää

 • Ingå Marina Vene 24 Båt -venemessuilla

  Ingå Marina osallistuu vuoden Vene 24 Båt -messuihin. Tapaa yhtiön edustajat 9.–18. helmikuuta Inkoon kunnan messuosastolla 7h101. Inkoon pienvenesatama uudistetaan täysin sesongiksi 2024. Osastolla esitellään niin venesataman uudistusta ja venepaikkoja kuin kunnan palveluja ja tontteja. Sataman laajennus rahoitetaan venepaikkaosakkeiden myynnillä. Osakeanti jatkuu 30. huhtikuuta saakka. Enää 70 myytävää venepaikkaa jäljellä Messukävijät voivat osastolla tutustua venepaikkoihin,…

  Lue lisää

 • Ingå Marina osallistuu venemessuihin 9.-18. helmikuuta

  Vuoden venemessut Vene 24 Båt järjestetään perinteisesti helmikuussa. Ingå Marina osallistuu tänäkin vuonna messuihin ja meitä tapaa Inkoon kunnan messuosastolla 7h101. Ingå Marinan tiimi on paikalla koko messujen ajan 9.–18. helmikuuta. Osastolla esitellään niin venesataman uudistusta ja venepaikkoja kuin kunnan palveluja ja tontteja. Inkoon pienvenesatama uudistetaan täysin sesongiksi 2024.  Satama on ruopattu ja suurin osa…

  Lue lisää

Osta venepaikka

Oletko venepaikka vailla? Ingå Marinan laajennus valmistuu kesäksi 2024. Uudistuneessa satamassa on noin 830 venepaikkaa, josta 526 ovat osakepaikkoja. Osakeanti päättyy 30.4.2024.

Vierassatama

Inkoon vierasvenesatamassa on 35 paikkaa. Suurin osa paikoista on Inkoon joen suulla, muutama paikka on ravintolan edessä.

Venekerhot

Inkoossa toimii kaksi venekerhoa, Ingå Båtklubb ja Barösunds Segelklubb. Lisätietoa venekerhoista löytyy täältä.

Talvisäilytys

Inkoossa on paljon veneiden talvisäilytyksen vaihtoehtoja. Lue lisää.