20.02.2023

Ingå Marinan osakeannin toinen merkintäkierros on päättynyt

Ingå Marinan osakeannin toinen merkintäkierros päättyi 19.2. klo 21.00. Toisen, kaikille avoin, merkintäkierroksen tavoite saavutettiin ja venepaikkaosakkeita on merkitty tasaisesti koko merkintäaikana. Osakeannilla Ingå Marina rahoittaa venesataman kehittämistä. 

Toinen merkintäkierros järjestettiin venemessujen aikana, 10.2.-19.2., ja yhtiön edustajat olivat paikalla messuilla. Messuosastolla kävi paljon venepaikoista kiinnostuneita vieraita ja yhtiön edustajat toteavat, että Ingå Marina kotisatamana kiinnostaa selvästi. Inkoon sijainti lähellä pääkaupunkiseutua ja suojaisa, moderni satama kattavalla palvelutarjonnalla sekä ilmaisella pysäköinnillä tekee Ingå Marinasta varteenotettavan vaihtoehdon myös muille kuin paikallisille veneenomistajille. Lisäksi venepaikkaosakkeiden hintataso on edullinen verrattuna seudun monen muun sataman hintatasoon.

Jatkuvan suuren kysynnän seurauksena Ingå Marina suunnittelee kolmannen merkintäkierroksen järjestämistä keväällä 2023 koskien noin 100 eri kokoluokan venepaikkaa. Kolmas merkintäkierros on kaikille avoin.

Lisätietoa venepaikoista ja hinnat: https://ingamarina.fi/fi/venepaikat/osta-venepaikka/