08.02.2023

Ingå Marinan osakeannissa merkitty 328 venepaikan osaketta

Ingå Marinan osakeannin alku oli menestys. Ensimmäisessä merkintäkierroksessa 5.1.-26.1. merkittiin 328 uutta osaketta. Ensimmäinen merkintäkierros oli suunnattu venesataman asiakkaille, inkoolaisille asukkaille ja yrityksille.

Ingå Marinan hallituksen mukaan:

”Osakeanti onnistui yli odotusten. Jo ensimmäisessä merkintäkierroksessa ylitimme koko annille asettamamme tavoitteet ja hyvä tulos varmisti, että venesataman uusiminen ja laajennus etenevät suunnitellusti. Kysyntää venepaikoille uusitussa, hyvin varustetussa venesatamassa selvästi on olemassa. Uskomme, että osakeannin herättämään suureen mielenkiintoon ovat vaikuttaneet sataman modernit laiturit, kattava palvelutarjonta ja loistava sijainti lähellä pääkaupunkiseutua.”

Toinen merkintäkierros alkaa 10.2. klo 09.00 ja päättyy 19.2. klo 21.00 ja on avoin kaikille. Osakeanti järjestetään digitaalisesti.

Osakeannilla Ingå Marina rahoittaa venesataman kehittämisen. Venepaikkojen kokojakauma perustuu syksyllä 2022 tehtyyn kohderyhmäkyselyyn ja alkavassa merkintäkierroksessa on runsaasti erikokoisia venepaikkoja jäljellä.

Lisätietoa venepaikoista: https://ingamarina.fi/fi/venepaikat/osta-venepaikka/