24.01.2024

Ingå Marina osallistuu venemessuihin 9.-18. helmikuuta

Vuoden venemessut Vene 24 Båt järjestetään perinteisesti helmikuussa. Ingå Marina osallistuu tänäkin vuonna messuihin ja meitä tapaa Inkoon kunnan messuosastolla 7h101.

Ingå Marinan tiimi on paikalla koko messujen ajan 9.–18. helmikuuta. Osastolla esitellään niin venesataman uudistusta ja venepaikkoja kuin kunnan palveluja ja tontteja. Inkoon pienvenesatama uudistetaan täysin sesongiksi 2024. 

Satama on ruopattu ja suurin osa laitureista uusitaan. Lisäksi yhtiö on asentanut aallonvaimentajia sekä läntisen että itäisen satama-alueen suojaksi. Sataman laajennus rahoitetaan venepaikkaosakkeiden myynnillä. 

Loput venepaikat ovat myynnissä 30. huhtikuuta saakka

Osakeanti jatkuu 30. huhtikuuta saakka. Messukävijät voivat osastolla tutustua venepaikkoihin, satamapalveluihin ja myös ostaa venepaikan. Venepaikkaosakkeet merkitään digitaalisesti.   

Suurin osa venepaikoista on jo myyty, mutta vielä on noin 70 paikkaa myynnissä. Loput paikat sijaitsevat E-, F- ja G-laitureilla, Inkoonjoen läntisellä puolella. Lisätietoja venepaikoista löytyy osoitteessa ingamarina.fi/fi/venepaikat/osta-venepaikka/

Tule tapaamaan meitä osastolla 7h101! Kerromme mielellämme lisää Ingå Marinasta.

Satamakapteeni vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin. Hänet tavoittaa sähköpostitse: info@ingamarina.fi